ACSI is dé campingspecialist van Europa. Met meer dan 50 jaar ervaring in de kampeerwereld, zijn wij een begrip onder kampeerders en campings. Wij bieden diverse producten en diensten aan die camping en kampeerder samenbrengen. Onze missie is om de kampeerder naar de juiste camping te brengen en de camping van de juiste gasten te voorzien.

Betrouwbare campinginformatie

De basis van onze bedrijfsvoering vormt de betrouwbare campinginformatie. Deze informatie wordt jaarlijks verzameld door onze inspecteurs. Meer dan 325 intern opgeleide inspecteurs gaan elk jaar op pad om ruim 10.000 campings te bezoeken. Tijdens de inspectie wordt er gelet op de algemene kwaliteit en op de sfeer. Daarnaast loopt de inspecteur een lijst met 200 voorzieningen door. De verzamelde gegevens worden verwerkt en samengebracht in de handzame gidsen, op onze websites en in onze apps.

ACSI doet echter nog veel meer om u een fijne kampeervakantie te bezorgen. Wij inspireren kampeerders met magazines, blogs en websites. Wij maken kamperen extra voordelig en eenvoudig met CampingCard ACSI of ACSI Club ID en we bieden compleet verzorgde kampeerreizen aan. En nu zijn er dus ook verzekeringen van ACSI.

Alle producten van ACSI

ACSI Campinggidsen

Met onze bekende groene campinggidsen heeft u alle campinginformatie altijd bij de hand. Betrouwbare informatie over meer dan 10.000 campings, jaarlijks geïnspecteerd door onze inspecteurs. Tegenwoordig inclusief toegang tot de bijbehorende app.

ACSI Apps

De camping- en camperplaatseninformatie uit onze gidsen is ook beschikbaar in één van de handige apps (voor Apple, Android en Windows 10). Gratis toegankelijk bij aanschaf van een gids, maar ook los verkrijgbaar.

CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een kortingskaart voor kamperen in het laagseizoen. Ruim 3.600 campings accepteren de kortingskaart en hanteren een vast, laag tarief in het voor- en naseizoen. De CampingCard ACSI-gids (en de app) geeft een overzicht van de deelnemende campings.

ACSI Club ID

ACSI Club ID is een vervangend identiteitsbewijs (camping carnet) voor op de camping. Met dit pasje kunt u uw paspoort op zak houden op ruim 8.800 campings in Europa. Maar u krijgt ook regelmatig korting op uitstapjes en kampeerartikelen (uit onze webshop).

ACSI FreeLife Magazine

Hét kampeermagazine voor de Nederlandse en Vlaamse kampeerder: dat is ACSI FreeLife. Het magazine verschijnt acht keer per jaar en is elke keer minstens 180 pagina’s dik. Boordevol inspiratie, handige tips en uitgebreide tests van caravans, campers, tenten en accessoires.

Eurocampings.eu

Eurocampings.eu is onze online campingzoekmachine. Hier vindt u een compleet overzicht van alle door ACSI geïnspecteerde campings. Gebruik het handige zoeksysteem en vind eenvoudig de camping die aansluit bij uw wensen. Tegenwoordig kunt u ook steeds vaker uw kampeerplaats direct reserveren via onze site.

ACSI Kampeerreizen

Met ACSI Kampeerreizen bieden wij georganiseerde groepsreizen met veel individuele vrijheid. U reist met uw eigen caravan, camper of auto en onder begeleiding van onze deskundige reisleider(s). De verschillende soorten reizen bieden voor iedere kampeerder iets wils.

Suncamp holidays

Bij Suncamp boekt u de campingvakantie van uw dromen. Elke Suncamp-camping is gelegen aan een strand of beschikt over een mooi zwembad. En alle campings zijn kindvriendelijk. Want als uw kinderen het leuk hebben, dan is uw vakantie immers ook al voor meer dan de helft geslaagd!

ACSI Verzekeringen

Sinds 2019 kunt u bij ACSI ook terecht voor al uw schadeverzekeringen. Uiteraard met dezelfde betrouwbaarheid die u van ons gewend bent. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring, hebben wij de verzekeringen speciaal opgesteld voor kampeerders. Zo profiteert u optimaal van onze expertise!

Meer informatie over ACSI en over de historie van het bedrijf kunt u hier vinden.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Kies hier op welke manier.