Wij vertellen u graag wat meer over onze dienstverlening. Zoals waar ACSI Verzekeringen B.V. voor staat en hoe onze dienstverlening is opgebouwd. De dienstenwijzer geeft u een beeld van onze werkwijze, wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten.

Wie we zijn

ACSI Verzekeringen B.V. is een samenwerking tussen ACSI en Den Hartog Financiële Diensten. Door onze krachten te bundelen bieden we onze klanten een totaalpakket: van informatie over campings en kampeerreizen tot verzekeringen voor o.a. de auto, het woonhuis, de inboedel, kampeermiddelen en de reis zelf. ACSI is dé kampeerspecialist. En met meer dan 75 jaar ervaring is Den Hartog Financiële Diensten onze zeer ervaren partner op het gebied van verzekeringen.

Wat we doen

ACSI Verzekeringen B.V. adviseert over en verkoopt particuliere schadeverzekeringen. ACSI Verzekeringen B.V. werkt uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde partners.

Wat we aanbieden

U kunt bij ons terecht voor particuliere schadeverzekeringen. Met schadeverzekeringen verzekert u zich tegen de kosten van schade aan zaken of extra kosten die u moet maken als gevolg van een onverwachte gebeurtenis.

Via de website ACSIverzekeringen.nl kunt u de volgende verzekeringen afsluiten:

Voor op vakantie

 • Camperverzekering
 • Caravanverzekering
 • Doorlopende Reisverzekering

Voor onderweg

 • Autoverzekering
 • Gezinsongevallenverzekering
 • Motorverzekering

Voor thuis

 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Woonhuisverzekering

Op onze website ACSIverzekeringen.nl is informatie te vinden over bovenstaande verzekeringen. Heeft u een vraag? Onze klantenservice is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 085 – 747 04 70.

De inhoud van de verschillende verzekeringen is zorgvuldig door ons gekozen en vastgelegd. Hierbij is niet uitgegaan van uw specifieke situatie. U maakt de keuze voor de verzekering(en) zelf op onze website. Voor maatwerk en advies over de verzekeringen kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice op telefoonnummer 085 – 747 04 70.

Wat verwachten wij van u?

Om u goed van dienst te kunnen zijn, verwachten wij dat u ons steeds op tijd en volledig informeert over zaken die van invloed zijn op uw persoonlijke en financiële situatie. In het bijzonder gaat het om:

 • Wijzigingen in uw persoonlijke situatie of samenlevingssituatie (zoals geboorte, samenwonen, huwelijk, echtscheiding, overlijden, verhuizing, etc.)
 • Veranderingen in uw inkomens- en arbeidssituatie.

Stel ons ook op de hoogte van:

 • De aanschaf van kostbare zaken, vervanging van een verzekerd object (bijvoorbeeld een auto), aan- en verbouw van uw woning, wijziging van uw e-mailadres, verhuizing en beëindiging van of wijziging van ergens anders lopende verzekeringen.

De makkelijkste en snelste manier om wijzigingen door te geven is via de ‘Mijn-omgeving’ op ACSIverzekeringen.nl. U kunt ook de klantenservice bellen op telefoonnummer 085 – 747 04 70.

Hoe kunt u ons bereiken?

Via de speciale ‘Mijn-omgeving’ geeft u het snelst uw wijzigingen door.

Liever telefonisch contact? Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Mailen kan natuurlijk ook.

Postadres: Postbus 34 NL-6670 AA Zetten
Telefoon tijdens kantooruren: 085 – 747 04 70
Telefoon na kantooruren en in het weekend: 085 – 021 15 56

SOS Alarmcentrale (24/7 bereikbaar):
Voor spoedgevallen hebben wij verschillende noodnummers, afhankelijk van de situatie.

 • Voor spoedgevallen omtrent uw caravan-, camper-, auto- of motorverzekering:
  +31 (0)26 – 355 34 68
 • Voor spoedgevallen omtrent uw reisverzekering:
  +31 (0)70 – 314 53 53
 • Voor spoedgevallen omtrent uw woonhuis- of inboedelverzekering:
  +31 (0)20 – 617 05 10

E-mailadres: info@acsiverzekeringen.nl

Uw verzekeringen betalen

Uw verzekeringspremie betaalt u door middel van een automatische incasso of een (maandelijkse) overboeking rechtstreeks aan de verzekeraar-volmacht. Betaalt u niet (of niet op tijd)? Dan kan de dekking opgeschort of zelfs beëindigd worden.

Beloning medewerkers ACSI Verzekeringen B.V.

De beloning van de medewerkers van ACSI Verzekeringen B.V. bestaat uit een vast inkomen (salaris en een jaarlijks terugkerende vakantietoeslag). Onze medewerkers worden niet gedreven door prestatie- en beoordelingscriteria. U kunt ervan uitgaan dat uw belangen op een eerlijke en zorgvuldige manier worden behartigd.

Wettelijke verplichtingen

Ons kantoor heeft volgens de Wet op het financieel toezicht (Wft) een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12044962 voor het voeren van ons bedrijf.

De privacy van uw persoonlijke gegevens is bij ons in vertrouwde handen. Ons bedrijf is ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder meldingsnummer m1438462. Wij streven ernaar u goed en zorgvuldig van dienst te zijn. Toch kan er ook bij ons weleens wat fout gaan. Voor die gevallen zijn wij verzekerd voor de beroepsaansprakelijkheid.

Opzeggen verzekering(en)

U mag uw verzekeringen op elk gewenst moment opzeggen. Hierbij geldt geen opzegtermijn en worden geen kosten in rekening gebracht. Ook wij zijn vrij de verzekeringen die u bij ons heeft lopen, per direct op te zeggen. Hier moet wel een geldige reden voor zijn, zoals fraude, oplichting of wanbetaling.

Klachten, suggesties of feedback?

Wij streven elke dag naar de allerbeste dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Wij lossen uw klacht graag in goed overleg met u op. Bent u na afloop van de interne klachtenprocedure niet tevreden? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan het Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Het Kifid is ook bereikbaar op het volgende postadres:

Kifid
Postbus 93257
2509 AG DEN HAAG
Kifid nummer: 300.016738

Wij vertrouwen erop u een goed beeld te hebben gegeven van ACSI Verzekeringen B.V. Heeft u toch nog vragen? Onze klantenservice staat u graag te woord. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 085 – 747 04 70 of info@acsiverzekeringen.nl.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Kies hier op welke manier.