Het is weer zover. In deze tijd van het jaar kunt u overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Overweegt u op dit moment een overstap, maar komt u er zelf niet aan toe om op zoek te gaan naar de zorgverzekeraar die het best bij u past? Dan is het goed om te weten dat wij voor u klaarstaan.

Een groot deel van onze klanten kiest namelijk voor Stad Holland Zorgverzekeraar. Deze maatschappij werkt uitsluitend met verzekeringsadviseurs. Vandaar dat wij u graag kennis laten maken met de mogelijkheden bij Stad Holland.

Stad Holland in het kort:

De beste zorgverzekeraar
Stad Holland wordt al jaren verkozen tot beste zorgverzekeraar.

Hart voor úw zorg
Stad Holland biedt een vrije zorgverlenerskeuze (restitutiepolis) en complete aanvullende pakketten.

Verlaagd eigen risico
Stad Holland is voorstander van een eerlijke verdeling van zorgkosten tussen chronisch zieken en gezonde mensen. Daarom is het verplicht eigen risico met een symbolisch bedrag van € 10 verlaagd naar € 375.

Voor iedereen bereikbaar
Stad Holland is te bereiken op een manier zoals u wilt. Telefonisch, via WhatsApp, per mail of per post. Aan u de keuze.

Premie
De basisverzekering met 100% keuzevrijheid blijft in 2022 bij Stad Holland beschikbaar voor € 133 per maand. Ter vergelijking: bij Menzis betaalt u voor een vergelijkbare polis € 143,75 per maand. Stad Holland biedt een echte restitutiepolis. Wie zich aanmeld krijgt geen medische vragen. Iedereen is welkom. Ook voor bijvoorbeeld de tandartsdekking die is opgenomen in de meeste aanvullende verzekeringen. En ook deze aanvullende verzekeringen zijn beschikbaar tegen een zeer aantrekkelijke premie. Er is al een aanvullende verzekering met onder andere fysiotherapie en tandheelkunde voor € 23,25 per maand.

Geen verrassingen
Voorkom verrassingen en kies voor een gespreide vooruitbetaling van het verplicht eigen risico.

Gemakkelijk declareren
Stad Holland biedt u verschillende mogelijkheden om te declareren. Dit kan via de Mijn Stad Holland app, online via de website of per post. Declaraties worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald.

Wilt u weten of een overstap voor u interessant kan zijn? Neem dan contact met ons op of klik op onderstaande button om zelf een premie te berekenen.

Meer over Stad Holland

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Kies hier op welke manier.
Confidental Infomation