Schade, wat nu?

Vervelend, u heeft schade. Geen zorgen: of het nu thuis, onderweg of op vakantie is, u staat er niet alleen voor. ACSI Verzekeringen neemt de zorg van u over. Dus heeft u schade of wilt u een claim indienen? Hieronder leest u wat u moet doen.

 • Bent u thuis, onderweg of op uw vakantieadres en is er sprake van een noodgeval? Bijvoorbeeld een inbraak, lekkage of stormschade? Of staat u met pech langs de kant van de weg? Heeft u een ongeval in het buitenland? Of moet u vanwege een onvoorziene situatie vroegtijdig uw reis afbreken? Wat de spoedvraag ook is, wij staan voor u klaar.

  Bij noodgevallen belt u met de SOS Alarmcentrale: 020 – 651 59 19. Wij zijn altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Een schade is gelukkig niet altijd een noodgeval. Als u bijvoorbeeld een kras op uw auto of camper heeft, is dat vervelend, maar u hoeft niet met spoed te handelen. Wél is het fijn als uw schademelding snel geregeld is.

  Neem hiervoor contact op met de ACSI Verzekeringen Schadeafdeling: 085 – 747 04 70, bereikbaar tijdens kantooruren.

 • Wij springen u in alle situaties snel te hulp, maar in geval van een aanrijding (en schade aan uw of andermans voertuig) is het belangrijk om eerst het volgende te doen:

  1. Erken geen schuld en doe geen uitspraken over een schadevergoeding.
  2. Vul direct na de schade het Europees schadeformulier in en laat dit formulier ook ondertekenen door de tegenpartij. Houd zelf het origineel.
  3. Schakel de politie in. Noteer op het schadeformulier de naam van de agent en het adres van het politiebureau.
  4. Zijn er getuigen? Noteer hun naam en contactgegevens.
  5. Maak foto’s van de schade én van de situatie.
  6. Bel de ACSI Verzekeringen Schadeafdeling: 085 – 747 04 70
 • Benieuwd naar de status van uw schademelding? Met uw schadenummer kunt u [hier] de behandeling van uw schade inzien. Als u recht heeft op schadevergoeding, vergoeden wij de schade zo snel mogelijk.

  Neem voor verdere vragen contact op met ACSI Verzekeringen Schadeafdeling: 085 – 747 04 70, bereikbaar tijdens kantooruren.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Kies hier op welke manier.